Легендата на ЦСКА Петър Жеков изрази подкрепа към треньора Стойчо Младенов. Бившият голмайстор заяви, че вярва на сегашния наставник на „червените“ и на обещанието му да направи отбора шампион.

„Стойчо Младенов обеща, че ще направи до 2 години ЦСКА шампион, и аз му вярвам“, обяви пред „Мач Телеграф“ Жеков, който вчера навърши 77 години.

„Иска ми се ЦСКА да стане шампион още този сезон, но това ще стане трудно. Лудогорец може и да няма треньор в момента, но за тях не е проблем, защото така или иначе имат два отбора, а ние едвам един събираме. ЦСКА все още има шансове за излизане от групата в Лига Европа. Стартът ни беше лош – 5 гола от Рома, равен вкъщи с Бодьо/Глимт. Всичко обаче зависи от момчетата. Много е важно отново да успеем да победим Рома в София, както се случи миналата година“, заяви Жеков.

Той не пропусна да коментира и представянето на националния тим и загубата с 1:2 от Литва.

„Откъде го намериха този селекционер. Ясен Петров прилича на поп. Щял да си тръгне, ако Бербатов спечели конгреса. Ами да си ходи, смята, че някой ще тъжи за него ли“, завърши изказването си великият голмайстор.

Още новини - четете в днешния брой на "Мач Телеграф"