Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е взел решение да не продължи договора на стар­ши треньора Милош Крушчич, съобщиха източници, близки до "червените", пред вестник "24 часа". Така окончателно се потвърдиха информациите след мача с Арда, че сърбинът си тръгва.

43-годишният специалист смени в средата на сезо­на легендата Люпко Петрович, но не можа да убеди шефове и фенове, че има качества да остане начело на отбора. Така последният му мач като наставник на "червените" ще е в събота сре­щу Дунав в мач от 20-ия кръг от 16,30 часа на стадион "Бъл­гарска армия".

Крушчич е петият треньор на ЦСКА през годината след Нестор Ел Маестро, Любослав Пенев, Добри Митов и Петро­вич. Все още не е ясно кой ще е неговият заместник, но той със сигурност ще бъде ангажиран до началото на зимната подготовка през януари догодина. 

Пред раздяла с клуба са Ни­колай Бодуров и Стойчо Атана­сов, а преотстъпените през есента Божидар Чорбаджийски и Едвин Джеси също е малко вероятно да останат на "Армия­та". Договорите на Бусато, Жеферсон и Пинто пък изтичат през лятото и с тях ще се пре­говаря за удължаването им.