Един от лидерите на Сектор „Г“ - Росен Петров, по-известен като „Животното“, беше въвлечен в пресконференцията на ръководството на ЦСКА при представянето на треньора Томислав Стипич като треньор и новият технически директор Михаил Александров.

Популярният фен атакува вербално по много сериозен начин бившото ръководно тяло на клуба, заявявайки, че 8 години е царяло пълно безхаберие, селяндурщина, некадърно управление и безвремие.

Снимки: Startphoto.bg
46 снимки

„Това, което стана в последния мач, е крайно неприятно. Тя не е насочена към новото ръководство на ЦСКА. Мога да гарантирам за това. Говоря за 90%, че това е мнението на хората. Това беше насочено към едни футболисти, наемници в ЦСКА, които взимат огромни заплати, които имат наглостта да поставят условия на треньора Стамен Белчев. Нека оставим новия треньор да влезе в една нормална обстановка. Пълен съпорт за него. Имаше едно махленско управление в ЦСКА 7-8 години. Агитката на ЦСКА в наше лице на Сектор „Г“ и другите сектори, бяхме осем години плътно зад тези господа. Изпихме доста горчиви чаши. Ние сме доказали в годините нашата преданост. Когато обаче, според нас, нещата не се случват така, както трябва, то ние реагираме. Онзиден част от феновете на ЦСКА просто чашата им преля от тези 8 години безхаберие, селяндурско управление, кърпене на парче, 8 години безвремие, 8 години говорене и нищоправене. Извинявам се на новото ръководство, че те ще берат негативите на това, което се случи. Много търпяхме, наистина. Не адмирирам това, което стана, но не го и зачерквам. Такива неща могат да бъдат в позитив, след като феновете имат мнение. Никой никога не се е съмнявал, че публиката на ЦСКА е коректив. Надявам се новият старши треньор и играчите да направят така, че да сме усмихнати и щастливи на този стадион, а не да се чудим и да гризем нокти“, завърши Росен Петров.

Припомняме, че фамилия Ганчеви по-рано през годините прехвърли безвъзмездно акциите на фонд, който вече управлява ЦСКА.