Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не бе особено словоохотлив след загубата с 0:2 от Локомотив в Пловдив. Домакините поведоха от дузпа, която бе отсъдена след преглед на ситуацията с ВАР.

„Има и такива мачове, отправихме удари, но неточни. Трябва да подобрим това ни качество. Това, което видях е, че изиграхме две различни полувреме. Играхме добре през първото полувреме, стегнато и дисциплинирано, второто отстъпихме инициативата и това ни попречи да спечелим. Малко се отдръпнахме и спряхме да водим битката. Ще гледам записа и ще видим защо се стигна до това. Ще анализирам видеото и така”, сподели Пенев.

„Ние си се готвим за този мач от няколко дни. Остават още два мача и финал, това ни е програмата. В момента нямам никакви претенции. ВАР се намесва, когато му е кеф. Ще се радвам той да бъде в услуга на съдиите. Ще се радвам, ако е така. Дано да им помага да бъдат по обективни и по-безпристрастни.

И на практика и на теория няма да ни повлияе. Не абдикираме от никъде. Има финал и два мача. Има и такива мачове, днес загубихме”, каза още специалистът.