Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев сподели след минималния успех с 1:0 срещу Арда, че отборът е стигнал до заслужена победа въпреки сбалото първо полувреме.

„Мисля, че направихме достатъчно с оглед на това, че пропиляхме първото полувреме. Имаше брак в играта ни, ниска концентрация. Нещата се коригираха през втората част. Заслужена победа“.

„Да не мешаме капите. Направихме необходимите корекции, анализ на първото полувреме и нищо повече. Така виждам нещата и така постъпвам, със смените. На прав път съм“.

Пенев коментира и представянето на вратаря Густаво Бусато:

„Много добре. Единствената чиста ситуация за Арда. Много добра реакция. Имахме и ние ситуации да поведем, но не случи. Вратарят е част от отбора“.

Антон Узунов
51 снимки

„Познаваме се и съвсем нормално е това да знам как ще подходи колегата, да предвидим ходовете на противника. Това е интересно“.

„Към момента това се позволява, така че благодаря на феновете. Те оказаха много голяма подкрепа. Искам да благодаря и феновете на Арда, които ме поздравиха. Така трябва, коректно беше“.

Специалистът засегна и темата за предстоящия финал за Купата на България срещу Арда, както и двубоят с ЦСКА 1948, който е под въпрос.  

„Да него мислим, тепърва предстои възстановяване. Имаме мач в петък. Имаме три мача до финала. Не мислим за финала, а з а следващия противник. Знам нещо, чух нещо, четох нещо. Ние се готвим за мача. Има компетентни органи, които трябва да вземат решение. Нашата работа е да готвим футболистите“.

„Жеферсон се оправя, всеки ден го виждам, изпраща ви поздрави. Лека вечер“, завърши в свой стил Пенев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.