Старши треньорът на Дунав Людмил Киров похвали играчите си след равенството 1:1 срещу ЦСКА в Русе. Специалистът допълни, че тимът му е имал възможности дори да победи „червените”, които изравниха късно чрез Евандро.

„Благодаря на моите футболисти за перфектно изиграните 90 минути. Бяхме затворени и изчакахме своя шанс. Това желание, което видях днес, искам да го виждам винаги. Виновниците за точката са играчите на Дунав на терена. Казах им още на разбора, че ще имаме нашите моменти и трябва да се възползваме. Индивидуална грешка в защитата на ЦСКА, Христов се възползва и реалзиира. Позитивите в този мач са , че взехме една точка, но можеше да вземем и три. Тази точка е доста ценна за Дунав и ще празнуваме в съблекалнята”, сподели Киров.

„Играхме в схема 5-4-1. Нормално е да се затворим, ето че нещата се получиха. Днес бяхме длъжни да изиграем мача тактически правилно и успяхме. Тактиката се определя от отбора, с който играем.

„Винаги съм смел. Оптимист съм. Защо да не вземе точки и на Черно море. Това е една игра, който е по-мотивиран, той ще спечели точките. Във всеки един мач навън вкарваме, но лошото е, че допускаме поне два или повече голове. Трябва да изчистваме тези грешки”, завърши Людмил Киров.