Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович остана крайно недоволен от организацията на отбора му след хикса с Лудогорец (0:0). Сърбинът бе гневен от факта, че щабът му не бе подготвил лед за травмата на Тиаго, което го разгневи максимално. Петрович призна, че не е бил доволен от реферирането на мача, а също така възхвали своите играчи за голямото желание след цикъл „четвъртък-неделя-четвъртък”.

„И единият, и другият отбор можеше да спечели мача. Мисля, че нашите положения бяха малко по-чисти, но не успяхме за съжаление. Соу имаше две положения пред себе си само. Това, което искам да кажа, е, че съм доволен от играчите му. Не знам как издържат тези мачове четвъртък-неделя-четвъртък. Как въобще могат да играят? Ние нямаме много възможности за смени, затова съм много доволен от отбора как функционираше днес. Играхме така, както аз бях замислил предварително. През първата част нямахме шанс за гол, но и Лудогорец нямаше. След почивката имахме шансове. Направихме и смени след паузата. Просто се уморихме, тъй като играем нон-стоп”, започна Люпко.

„Не съм доволен от съдийството. Първото полувреме не беше нормално, второто беше. Мисля, че Евандро демонстрира, че може да вкарва и излизането му ни повлияе. Вероятно и днес щеше да вкара гол, вероятно. Но пак ще кажа, отборът като отбор функционираше добре днес. Няма да се ядосвам – всеки даде всичко от себе си. Не знам дали ще сме готови за Зоря Луганск, тъй като не искам да говоря по този въпрос, макар да има какво да кажа. Трябваше да подготвим лед за Тиаго, за травмата, а никой не прави нищо по въпроса”, говори Петрович.

„Сега ще дам малко почивка на играчите, но сряда пътуваме, четвъртък играем. Трудно е – виждате. Когато няма лед, е проблем – това е, тъй като това са дребни неща”, завърши Люпко Петрович.