Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович бе видимо разочарован след равенството 1:1 при визитата на „червените” в Русе. „Червените” загубиха ценни две точки в борбата за първото място, като по-късно тази вечер Лудогорец моце да увеличи преднината си на върха, ако надделее над Славия в Разград.

„През първото полувреме играхме добре. Имахме контрол върху играта. През 80% от времето владеехме топката. От ситуациите, които имахме обаче, не успяхме да вкараме гол”, сподели Петрович.

„Може да има само един удар в нашата врата, но допуснахме гол. Не знам защо се получи така. Другия път просто трябва да се опитаме да вкараме гол. През второто полувреме опитахме всичко, за да победим, но така и не успяхме. Не влязохме в мача както трябва. Не знам какво да кажа. Не мога да повярвам, защо се получи така”, каза още той.

Ето какво каза още Люпко Петрович:

„Не знам дали е подценяване от наша страна. Трябваше топката да бъде изчистена, но се получи убийствен пас, говоря за гола на Дунав. Някои хора показват способности, когато играят срещу Лудогорец, други срещу други отбори.”

„Предстои голямото дерби на българския футбол. Ще мисля, кой да играе и не.Срещу нас ще има добър отбор, трябва да сме готови. Нека да изчакаме”.,

„Вече един път съм водил ЦСКА срещу Левски, когато спечелихме с 2:0. Треньорът трябва да иска победата. Никога не бих върнал Рубен Пинто и Бодуров в отбора, ако зависи от мен. Не искам да говорим по този въпрос повече.”