Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович ще върне още един от играчите, изпаданли в немилост. Става въпрос за защитника Стойчо Атанасов. Бургазлията не е играл повече от 50 дни след загубата с 1:3 от Черно море на 20-ти юли. Тогава бранителят бе заменен преди почивката, след като направи няколко грешки и бе освиркан от публиката. Информацията е предадена от вестник "Тема Спорт". 

Очакваше се Атанасов да бъде преотстъпен или дори да разтрогне с клуба. В крайна сметка обаче той остана в Борисовата градина и сега ще получи нов шанс от Люпко Петрович. Той ще бъде алтернатива на Иван Турицов в крайната дясна зона на отбраната.

Стойчо е трябвало да играе в контролата с Поморие. Той обаче се е контузил точно преди спаринга и това е причината да не вземе участие. В същото време обаче в проверката се появи Рубен Пинто. Португалецът също бе “замразен” след загубата от Черно море, но сега постепенно си връща доверието на треньорския щаб.

Интересно е, че смяната на Атанасов в мача с "моряците” доведе до доста сериозна полемика между главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов и феновете на отбора.

“Ако аз бях треньор, нямаше да го заменя в този мач под натиска на публиката. Не може феновете да решават кой да играе”, каза тогава Стоилов.

Това доведе до гневна реакция срещу него от фенската групировка “Офендърс”. Оттогава Стоилов не е давал повече изявления пред медиите.