Бившият играч на ЦСКА и Локомотив Пловдив Стойко Сакалиев даде мнението си за назначението на Бруно Акрапович начело на "червените". Според него пловдивчани не са сред водещите отбори в последните години и с оглед на това, специалистът е взел правилното решение да напусне.

"С оглед на това, че този треньор се е доказал до този момент в България с един отбор като Локомотив Пловдив, който по мое мнение не е от тимовете, които са най-водещи в първенството от дълги години насам, се оказва, че Акрапович има едно правилно виждане за развитието на даден отбор. Мисля, че след постъпването му в ЦСКА, това бих казал е правилно за клуба. Защото този човек е постигнал нещо в България за кратко време", сподели той.

"Надявам се в ЦСКА, в този голям тим, с тези по-добри футболисти да съумее първо да ги мотивира, второ да си приложи неговите знания, които ги има и ги е натрупал във времето като треньор в Германия и наистина да направи от ЦСКА един доста добър отбор. За мен това е правилно решение като избор и още по-правилното ще бъде, ако бъде оставен да работи и да си налага вижданията и знанията за играта", допълни още бившият нападател пред "Пик".

Сакалиев носи екипа на "смърфовете" през сезон 2007/2008 под ръководството на Ясен Петров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.