Спортно-техническият щаб на Локо (Пд) се надява да може да подсили състава за предстоящото дерби с ЦСКА в края на седмицата с двете си последни попълнения.

От „Лаута" признаха, че очакват Спортният арбитражен съд в Лозана (CAS) да разреши БФС да картотекира служебно нападателя Джордан Греъм и левия халф Силвен Десланд, пише „Меридиан мач”.

Те тренират вече повече от месец с „черно-белите", които договориха преотстъпването им от английския Уулвърхемптън. От футболната ни централа обаче не регистрираха навреме трансферите им, а след това ФИФА отказа да разреши да ги картотекират служебно.

В КАС обаче се очаква да уважат претенциите на Локо, както и на Уулвс, които също са страна по казуса. Клубовете са категорични, че са действали коректно и в срок са придвижили нужната документация. От Локо са ангажирали с делото Георги Градев, който е изразил оптимизма си, че Греъм и Десланд ще са на линия за следващия мач. Последният не игра в контролата с Хебър, защото е болен.

Нападателят Греъм обаче впечатлява с качествата си и особено при отсъствието на контузения Анте Аралица е необходим на Бруно Акрапович. Босненецът от днес отново ще води тренировките на тима, след като през миналата седмица бе в родината си на курсове за подновяване на своя лиценз „УЕФА ПРО".