Обединение под каквато и да е форма с ЦСКА 1948 ще е пагубна за ЦСКА-София. Това е мнението на бившият играч и директор на „червените“ Георги Илиев-Майкъла. В последните дни упорито се говори за единен ЦСКА, който да замени двата клуба с името на „армейците“ в Първа лига.

„Това ще е най-голямата глупост – казва Майкъла пред „България Днес“.

- Никога не трябва да го прави Гришата. Това ще е тоталното падение на ЦСКА. Веднъж вече го направихме, сега ще е пагубно.. Ще бъде най-голямата грешка ако ЦСКА се обедини с 1948. До какво ще доведе това?. Един отбор от някякъв квартал на София ще се обединява ЦСКА.

От Люлин или Обеля. Нека да не слуша никой Гриша Ганчев. Когато Етрополе да се прекръсти на ЦСКА и да се обедини с „Литекс“ също беше смешно. Един резил стига. Ще станеме за голям смях отново. Отборът, който е на „Армията“ и е приет от феновете, той е ЦСКА. Добър, лош, това е сега ЦСКА. Слушам го и Стойне Манолов, който беше най-против преименувания преди време, той говори за обединение. Утре ще прекръстят „Царско село“ на ЦСКА и с тях ли ще се обединяваме? Да станем „Царско село-ЦСКА-Ловеч-Обеля“.