Избраният за Играч на мача между ЦСКА и Витоша Бистрица Кристиян Малинов беше доволен от свежия облик на отбора по време на победата с 4:0 в последния двубой от съботната програма на efbet Лига. Малинов коментира треньорската смяна на Люпко Петрович, както и за мачовете на националния отбор срещу Черна гора и Англия. 

„Ние планувахме да излезем и да започнем бързо, да вкараме гол и да си улесним мача. При нас винаги има напрежение, винаги трябва да побеждаваме. Не може да се оправдаваме с треньорската смяна. Донякъде бяхме освободени психически след тази смяна и може би затова успяхме да вкараме толкова попадение“, започна играчът на мача.

„Победата беше изразителна и успяхме да си върнем самочувствието, както с вкараните голове в нападение, така и с чистата мрежа в зашита. Беше важен мач за остатъка от сезона“.

„Преди Добри Митов и Милош Крушчич имаха по-периферна роля. Те просто ни казаха, че трябва да сме по-освободени и да играем с повече свобода на терена. Всички ще работим здраво по време на паузата за националните отбори, надявам се да се върнем свежи и заредени с добри емоции и да победим Локомотив Пловдив в двубоя след паузата“.

„Очаквам с националния отбор да се представим добре и да постигне по-добри резултати, за да зарадваме феновете. Очаквам да победим Черна гора и да излезем и да се представим достойно срещу Англия“.