Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разкри как се чувства тима след подновяването на тренировките. Сръбският специалист говори и за ситуацията в клуба след напускането на четирима от чужденците, както сподели мнението си пред БНТ и за обстановката в Левски.

„Чувствам се по-добре, защото подновихме тренировките, виждаме се с момчетата и другите от щаба. Не бе класическа пауза. Бяхме под карантина и бе дълго, това бе особен вид стрес. Момчетата нямаха търпение да подновят тренировки", заяви Крушчич.

„Нашият клуб искаше максимално много мачове да се изиграят и всичко да се реши на терена. Но това е решението и ще се съобразим. Трябва да се съсредоточим и всичките ни мисли трябва да са в тази посока. Ще се отрази напускането на някои от чужденците. Раул Албентоса щеше да отстъства 3 месеца, след като се възстанови. Анита сам пожела да напусна. Давидов и Отабор също напуснаха", допълни още той.

„Ядрото е тук. Напуснаха ни фтуболисти, които са играли по-малко. От Отабор очаквахме повече. Не мисля, че други играчи ще ни напуснат до края на сезона", сподели сърбинът.

„Купата е основната ни цел, моята лична цел. Желанието е голямо. Не мислете, че оставяме шампионата на заден план. Всеки мач ще опитаме да спечелим. За купата не е най-важното играта, а резултатът и продължаването напред. Победихме Ботев Пловдив два пъти в първенството, така че не виждам причина да се връщаме назад във времето” каза Крушчич

„Ръководоството работи активно. Ще наблегнем на младите играчи от школата. Ако се открият възможности за класни футболисти, ще ги привлечем," заяви треньорът на "червените".

„Ситуацията в Левски се опитвам да не ни влияе. Със сигурност за българския футбол е добре Левски и ЦСКА да са в елита. Единият без другия не може. Трудна е ситуацията, не искам да влизам в детайли и мислите ми са само за ЦСКА. За мен има един клуб с името ЦСКА, този на който съм треньор. Не виждам смисъл от въпроси по темата”, добави още той.

„Безразличен танц е футболът без зрители. Надявам се да се завърнат скоро зрителите и отново да има страстта в най-великата игра” завърши  Крушчич.