Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че се водят преговори с двама футболисти, които могат да станат част от отбора още в следващите няколко дни. Той говори след контролата с Каспий, спечелена от ЦСКА с категоричното 4:0.
 
"Поздрявавам всички фенове на ЦСКА. Доволен съм от резултата и от играта. На този етап от подготовката и тежките тренировки, доволен съм. Всички футболисти получиха еднакво натоварване. Резултатът няма как да ме заблуди. Нито аз съм такъв треньор, нито моите футболисти са такива. Те знаят какво да правят. Това е първа контрола и въпреки тежките тренировки показахме добри неща. Имахме добри условия за подготовка в Турция. Можехме да работим по всички компоненти - физически и тактически.
 
Чорбаджийски и Джеси са част от отбора. Всички футболисти получиха еднакво време за игра. Всичко зависи от играчите. Бикел работи много добре, няма никакви проблеми. Водят се преговори с двама играчи за входящи трансфери. Надявам се поне един от тях да дойде и трансферът е близо, но го пазим в тайна.
 
Няма какво да кажа за Али Соу. Той е тук и е част от отбора. Жеферсон би трябвало вече да е пристигнал в София. Важно е да направя добре подготовката, защото моите футболисти ще знаят какво ще изисквам от тях на терена. Това ще улесни нещата. Те знаят какво да правят на терена и имаме спокойствието да работим", каза Крушчич пред Дарик след победата над казахстанския Каспий.