Бившият наставник на Литекс, ЦСКА и Славия Миодраг Йешич призова за още по-голяма чистка на стадион "Българска армия". Според него са нужни качествени чужденци, но припомни, че количеството не означава качество. Понастоящем от ЦСКА бяха освободени Анита, Албентоса, Давидов и Отабор, но според Йешич напускащите трябва да са повече.

"Все още ми се струва, че има повече футболисти от необходимото. Не са нужни толкова играчи. Необходими са качествени чужденци, които да вдигнат нивото, а към тях да се прибавят 4-6 момчета от школата. Така младите се учат и постепенно получават шанс. Това трябва да се прави във всеки отбор според мен. Оптималната бройка е 20 полеви играчи и трима вратари", сигурен е той.

"В ЦСКА през този сезон имаше сигурно 30 играчи. Но количеството не означава качество. Още от есента стана ясно, че нещо не върви. Имаше лоши резултати и се отвори разллика. Сега Лудогорец е близо до спечелване на нова титла. Смятам, че ЦСКА загуби шансове за титлата учудващо рано. Познавам треньора Милош Крушчич", заяви Йешич.

"Бил съм му треньор в Раднички, но не го познавам като треньор. Добро момче е, опитва се да прави нещо, но времето ще покаже дали може да се задържи", казва Йешич, който като страничен наблюдател смята, че има проблем с атмосферата на "Българска армия", завърши специалистът.