Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов иска да подсили тима с поне четирима нови играчи през зимата. Опитният специалист не е доволен от слабото представяне на голяма част от своите футболисти, което доведе и до няколко негативни резултата в последните седмици.

Младенов иска да засили конкуренцията във всяка една от линиите. 

"Мач Телеграф" пък пише, че зимната селекция на "червените" до голяма степен ще зависи от предстоящия мач с Рома в Лигата на конференциите. ЦСКА загуби шансове за излизане от своята група, но пък ще играе за честта си и за солидна сума. Евентуална победа ще донесе 500 хил. евро в касата на "Българска армия", а равенството е оценено от УЕФА на 166 хил. евро.

Собствениците на "червените" са обещали, че ако тимът запише престижен успех над "вълците", те ще инвестират цялата спечелена сума от този мач за привличането на нови играчи. В същото време от треньорския щаб настояват футболистите, които ще бъдат привлечени, да бъдат или национали на страните си, или да са играли в отбори с шампионски амбиции, за да отговарят на високите цели на клуба.