Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след победата над Арда с 2:1, че не понася такова поведение, каквото имаха играчите му през първата част и ако се повтори ще падат глави. 

„Всичко се наложи да правим на почивката. Такова поведение повече няма да толерирам. Ще падат глави, ако пак се случи такова нещо. Ще падат глави и няма да се спра пред нищо. Ще бъда безкомпромисен към всеки от играчите. Изискването, което сме казали е, че футболистите трябва да си оставят душата и сърцата на терена. При прекъсването за националните отбори им дадохме възможност да се възстановят и отпочинат. Видяхте, че през второто полувреме вдигнахме оборотите и показахме, че сме по-добрия отбор. Още през първото полувреме трябваше да направим това“, заяви Младенов.

„Казах каквото имам да казвам, а оттук нататък проблемът е на футболистите. Всички сме недоволни от първото полувреме, защото можехме да губим с 0:3 в първите десет минути и това, което направихме през втората част нямаше да ни помогне. Играч на ЦСКА трябва да се раздава от първата минута до последната. Най-хубавото днес бе победата. Не можем да играем с едни и същи футболисти. Трябват ни повече играчи. Необходимо е като правим ротации, те трябва да са успешни. Знаете защо Амос и Турицов не играха, но трябваше Юга да влезе и да си свърши работата. Направи го, защото е един от лидерите и капитаните. Смяната на Варела бе тактическа. Първо не я разбра, но след това го направи. Феде се справи отлично. Той бе един от хората, които промениха поведението на отбора“, добави още той.

„Бисмарк е тежко болен и ще отсъства повече от три-четири дни. Точно набра скорост и се връща в изходна позиция. Трябва да се справим без него. За 30 дни ще изиграем девет мача, което е много натоварващо. Ще продължим да правим ротациите. Ножът е опрял до кокала за някои футболисти“, каза треньорът на ЦСКА.

„Браво за второто полувреме. Адмирации за това представяне. Колко треньори си заминаха по този начин и заради такова поведение. Няма криза. Всеки отбор губи точки. Дайте да видим от предишните години колко точки има ЦСКА след първите десет мача и сега. Разликата убийствена“, заяви Младенов.