Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, се сблъска с поредица от неприятности след дербито срещу Левски (2:0). В заключителните минути на мача авторът на първото попадение за „червените“ Тобиас Хайнц усети болка в левия си аддуктор, като се очаква днес да бъде установено точното му състояние.

94 снимки

Първоначалните оценки подлагат на съмнение неговото участие в предстоящите мачове срещу Пирин Благоевград в първенството и Ботев Пловдив от ½-финалите в турнира за Sesame Купа на България. Въпреки това, в ЦСКА се надяват, че става въпрос за лек проблем и норвежецът ще бъде на разположение за мача в петък срещу „орлетата“.

Междувременно стана ясно, че десният защитник Мартин Стойчев скоро ще замине за Испания, където ще претърпи операция. 20-годишният младежки национал пострада по време на мача с Локомотив Пловдив (1:2) и беше установено, че има скъсана предна кръстна връзка на коляното, което ще го извади от игра за около шест месеца. Стойчев очаква да научи кога точно ще се състои операцията. Контузени в ЦСКА са още Иван Турицов и Християн Петров.