Крайният защитник на ЦСКА - Брадли де Нойер, който от десет месеца се лекува от контузия в коляното, ще бъде извън игра за още минимум три седмици. Въпреки че възстановяването му продължава, Де Нойер все още не е започнал тренировки с топка, като се очаква това да стане до началото на следващата седмица.

26-годишният нидерландец трябва да навакса и да влезе в игрови ритъм преди да може отново да се присъедини към съотборниците си, като се предвижда той да бъде готов за участие в първия полуфинален мач срещу Ботев Пловдив в турнира за Sesame Купа на България, насрочен за 17 април в 19:00 часа.

start-photo.bg
81 снимки

Както е известно, левият бек получи тежката си контузия през месец май миналата година, по време на мача срещу Черно море в Пазарджик, където той скъса връзки на коляното. Де Нойер претърпя операция едновременно със съотборника си Матей, който обаче се възстанови значително по-бързо и вече записа няколко участия в срещите след началото на пролетния сезон.

Въпреки по-бавното възстановяване, в ЦСКА са оптимисти, че Де Нойер ще може да помогне на отбора по време на плейофите в първенството. Договорът на нидерландеца с „червените“ е до лятото.