Национален клуб на привържениците на Левски излезе с открита позиция срещу наставника на ЦСКА Стойчо Младенов. Повод за това беше яростната атака на специалиста във вчерашния ден, като под неговия прицел попадна и "синия" гранд. 

Публикуваме съобщението на НКП във "Фейсбук" без редакторска намеса:

"Тройчо Младенов май се изнерви! Лоша работа, но с възрастните хора е така, а и времената са тежки.

Специалистът от село Плоски замеси великия Левски в тирадата си, която избълва след мача с Локомотив София, в който явно не беше "мотивирал" ортодоксалните "армейци" Юга, Жеферсон, Мазику, Кайседо, Бай и останалите чужденци от Африка, Южна Америка и тн. 

Тройчо се изцепи, че държавата направила стадион на Левски. Само да му припомним, че си плащаме Сектор А, който явно визира и точно той ни тежи в момента. А стария Сектор А и целия стадион си го построиха сами нашите бащи и дядовци, но в Плоски тази информация не е била достъпна за всички. 

Явно Младенов обича да си играе с публиката и му е болно, че е малко. Все едно е на процент от продадените билети за домакинските срещи. Ако разчита на това - лошо. Потенциалът е скромен. Няма хора. 

Тройчо сигурно е забравил, че и в Ловеч интересът не беше кой знае какво, но явно меракът умира последен при по възрастните хора, които не постигат желаните резултати.

Нерви, нерви, нерви.... За второто място не си струват, което явно излиза доста скъпо на създателя на явлението Литекс, което сам премести на стадиона с "модерното табло" и неповторимите тоалетни.

Специалистът, който работи в Казахстан, благодарение на големия Станимир Стоилов, е прав за едно. Лъжи, лъжи, лъжи... Най-голямата е Литекс - София, а след нея са всички други!", написаха от НКП.