ЦСКА продължи със загубите и след смяната на Томислав Стипич с Александър Томаш. "Червените" паднаха 0:1 от Ботев Пд. Ефектът „нов треньор“ не подейства както се очакваше и не даде нужният импулс, какъвто обикновено сме свикнали да виждаме в такива ситуации. Или поне не такъв, че да се избегне поражението. А след като то стана факт, антирекордът за най-лош старт в клубната история вече е подобрен. След шест изиграни мача „червените“ имат само една победа – с 3:1 над Хебър във втория кръг, а наредиха вече 5 загуби.

Три от тях бяха при гостувания – 0:1 от Лудогорец, 0:3 от Спартак Вн и 1:2 от Арда, плюс още две като домакин – с по 0:1 от Славия, както и от Ботев Пд. В предишните кръгове, тимът воден от Стипич, се спасяваше от определението „най-зле стартирал“, заради наличието на кошмарното начало на сезон 1984/85, припомнят от „Мач Телеграф”.

Преди 40 години ЦСКА почва с 4 поредни загуби, докато сега в първите 4 мача поне бе успял да се добере до една победа – споменатата над Хебър. Сега обаче пораженията станаха 5 за първите 6 двубоя, което дори в онази кошмарна 1984-а не се е случвало. В шестия мач от онзи сезон ЦСКА вече успява да се изправи на крака и да запише победа с 3:0 кото гости на Берое в Стара Загора. А в петия стига и до равенство - 2:2 като домакин на Сливен. Така след 6 кръга тимът вече има победа и хикс, а пораженията са 4 или с едно по-малко от тези, които има сега.

подкрепя българския спорт