Новото попълнение на ЦСКА Стефано Белтраме даде обширно интервю за клубната телевизия. Той говори за периода си в Ювентус.

"Когато бях част от младежкия тим на Ювентус бях повикан да тренирам с първия отбор 2-3 месеца. По това време треньор беше Антонио Конте. Той е страхотен човек, страхотен треньор, научи ме на много във футбола. Той ме научи да "горя", да бъда по-агресивен, по-настоятелен. Научих много от него и съм му благодарен.

Дебют ми за мъжкия тим на Ювентус беше сбъдната мечта. Съперник ни беше Дженоа. Влязох в последните 15 минути, мисля. Почти отбелязах гол при 1:1, но крайният резултат остана непроменен. Независимо от това, този ден остава най-добрият за мен досега.

След това отидох под наем в Бари - тогава във Втора дивизия на Италия. Сега е в Трета, но Бари е голям клуб в Южна Италия. След това преминах в Модена, отбор от същата дивизия. Начело на отбора тогава беше много известен треньор в Италия - Валтер Новелино. След Модена преминах в Про Верчели, втородивизионен отбор от Северна Италия", заяви Белтраме.