Феновете на ЦСКА най-много са впечатлили Лазар Туфегджич. Сръбският халф разкри, че е гледал мача с Рома от Лигата на конференциите и няма търпение да ижрае пред "червената" агитка. 
 
"Гледах как ЦСКА участва в групите в евротурнирите две години и победи Рома. Най-голямо впечатление ми направиха феновете, които създават невероятна атмосфера. Нямам търпение да изляза и играя пред тях. Винаги имам големи цели, а същото важи и се припокрива максимално с тези на клуба. Целите тук винаги са били титлата, купата и добро представяне в Европа. И те определено съвпадат с моите. Обичам и головете, и асистенциите. Каквото и да е, е добре дошло, защото означава, че моят отбор е вкарал. Еднакво е дали ще подам или ще вкарам, важното е да ги има головете и асистенциите. Тогава всичко е наред", заяви Туфа пред  "Код Спорт".
 
Юношата на Цървена звезда се изказа много ласково за треньора Саша Илич, който го привлече от Спартак Суботица.
 
"Илич е не само легенда на Партизан, но и на цяла Сърбия. Всички много го уважават, а това говори достатъчно какъв е като човек. А що се отнася да кариерата, то той е в началото, но в Сърбия показа, че има потенциал да постигне много. Воденият от него отбор на Чукарички определено играеше най-хубавия футбол в Сърбия. Винаги действаше атрактивно и нападателно, така че очаквам това да се случи и тук в ЦСКА", обясни той и добави, че е голям фен на Барселона и обожава Христо Стоичков.