Норвежкият халф на ЦСКА - Улаус Скаршем, който бе привлечен тази зима, определи идеалната си 11-орка. В нея личат имената на много футболисти от "златното поколение" на Испания, което стана на два пъти Европейски шампион, през 2008 и 2012 г., както и Световен първенец през 2010 г. Той определи Кака като бразилския Линдсет. След като облече фланелката на ЦСКА, 25-годишният Скаршем изигра 5 мача, в които вкара само един гол, но с цената на три точки срещу ЦСКА 1948. 
 
"Моят идеален отбор, системата ще бъде 4-3-1-2, с ромб в средата, както играем в ЦСКА. За вратар искам Икер Касияс. Защото наистина е страхотен, истински лидер и добро момче. Добър е и в играта с крака. Отдясно още един испанец - Карвахал. Винаги е трудно да играеш срещу него, добър е и в двете фази. Като централни защитници са двама воини - Карлес Пуйол и Серхио Рамос. Печелят всяка битка, така че няма да допуснем гол.
 
Като ляв защитник искам още един испанец - Жорди Алба. Много е добър в нападение. Триото в средата е легендарно - Бускетс, Шави и Иниеста. Никога не губят топката. Като "десетка" искам бразилския Линдсет - Рикардо Кака. Перфектен №10. Като нападатели, няма нужда да казвам нещо - Роналдиньо и Лионел Меси. Просто им дай топката и те ще свършат всичко", обясни Скаршем.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CSKA Sofia FC (@cskasofiafc)