Новият в ЦСКА Стефано Белтраме е със сърдечна операция от миналото лято, когато му била открита аритмия. Това признава самият той. “Тази новина просто ме отчая. Точно преодолях една контузия и дойде този стрес. Но сега съм добре и нямам търпение да се върна на терена”, казва Стефано след операцията. Въпреки това този сезон той е записал само 14 двубоя, и то в Серия D, като е вкарал само един гол, без да запише жълт картон или асистенция. Иначе Белграме от втория опит идва в ЦСКА. Той бе спряган и преди време, но предпочете да отиде в холандския Ден Бош, продължава с информацията "24 часа"

“Благодаря на “Ювентус” за последните 9 години. Но сега - хайде ЦСКА”, написа Стефано в социалните мрежи.

Според италианската телевизия “Sky” заплатата на Белтраме ще е фантастичните за България 1,5 млн. евро на сезон. Това обаче едва ли е вярно, след като други източници твърдят, че договорът му е за 6 месеца плюс година и половина. Ако обаче твърдението е вярно, то халфът става най-скъпоплатеният играч в родното първенство. Любимата позиция на Белтраме е зад нападателя, като там се чувствал най-добре. Той обаче може да играе и на върха на атаката. 

До часове ще бъдат обявени поне още два трансфера в ЦСКА. Търси се спешно десен защитник, след като Пламен Гълъбов бе направен за смях срещу Нюрнберг и поне още едно крило. Дъмфърмлин Атлетик и Сейнт Мирън пък били готови да предложат договор на Тони Уот.

Централният нападател категорично отказа да се върне в ЦСКА и се очаква да разтрогне договора си по взаимно съгласие до края на месеца. Уот изигра 17 мача за ЦСКА, но влизаше главно като резерва и не впечатли особено с представянето си в Борисовата градина.