ЦСКА обяви пореден летен трансфер за сезон 2024/2025 в efbet Лига. "Червените" се похвалиха с привличането на белгийския централен нападател Аарон Исека. Той пристига в София от гръцкия ОФИ Крит. Любопитен факт е, че белгиецът е брат на белгийския национал - Миши Батшуай.

Това е пети нов футболист, който пристига при столичани след акостирането на Александър Томаш начело на отбора. В последните часове от ЦСКА обявиха, че към тях се присъединяват Илиан Илиев, Джеймс Ето'о, Мико Пинто, Зюмбюр Бютучи, а сега и Аарон Лея Исека. Преди това "червените" реализираха още няколко трансфера в хода на лятото.

Ето какво написаха "армейците" в официалния си сайт:

ЦСКА привлече 26-годишния белгийски централен нападател Аарон Исека от гръцкия ОФИ (Крит). Играчът стартира кариерата си в най-успешния белгийски футболен клуб в Европа - Андерлехт. Спортният му път минава през френската Лига 1, където записва 79 срещи с отборите на Олимпик Марсилия, Тулуза и Мец. Исека е бил част и от тимовете на Барнзли, Аданаспор, Тузласпор и Апоел Хадера. Взема участие в 16 двубоя на младежкия национален отбор на Белгия.

start-photo.bg
59 снимки

Пожелаваме на Исека много попадения с червената фланелка!

Аарон Исека

Роден на: 15.11.1997 г.
Ръст: 183 см
Позиция: Централен нападател

подкрепя българския спорт