Френският гранд Олимпик Марсилия продължава да следи българския национал Валентин Антов. Защитникът на ЦСКА продължава да предизвиква интерес за клуба. Спортният директор на тима Пабло Лонгория заяви, че трансферният прозорец не е затворил и селекцията на отбора не е приключила.

„Трансферният прозорец е отворен до 31 август. Винаги трябва да бъдем внимателни и да правим нещата според стратегията ни. Имаме много конкретен план за ситуацията. Казахме, че имаме нужда от няколко играчи, за да завършим селекцията. Нашата цел е да имаме по двама футболисти на позиция“, заяви Лонгория пред Canal+.

Според le10sport.com Олимпик Марсилия продължава да се интересува от българския национал Валентин Антов, както и от защитника на Витес Ришели Базоер. До момента френският клуб привлече осем нови играчи – Жерсон, Конрад де ла Фуенте, Леонардо Балерди, Матео Гендузи, Ченгиз Юндер, Пау Лопес, Уилям Салиба и Луан Перес.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.