Един от изпълнителните директори на ЦСКА – Стоян Орманджиев, заяви на мащабната пресконференция в понеделник, че първата стъпка към завръщането на „червените“ към най-доброто е била придобиването на емблемата. Той каза още, че отборът и бюджетът са подсигурени за години напред.

Снимки: Startphoto.bg
46 снимки

„Всичко, което можем да направим и, според законите на България, ние ще го направим. ЦСКА да бъде това, което трябва да бъде и това, което ние всичко си го представяме. За да има последователност, първата стъпка, която беше направена, беше да си придобием отново емблемата. Тази емблема ще бъде излъскана, ще седи най-отгоре, за да свети и да блести с трите ярки звездички“.

„Представихме Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука. Най-важното е, че структурата на клуба е акционерно дружество. В акционерното дружество има физически и юридически лица. Когато говорим за управление на клуб, говорим за хората, които реално управляват клуба. Когато говорим за финансиране и бюджет, най-важното, което трябва да знае цялата „червена“ общност е, че има пари. Има пари за стадион, има пари за школа, има пари за първия и втория отбор. Отборът и бюджетът са подсигурени не за една, а за години напред. Парите, които се дадоха в Дружеството за стадиона - 28 милиона, все едно дадохме 2,40. Намеренията са много сериозни. Стъпка по стъпка. Бюджетът е съобразен с рамката на ЦСКА“, заяви Орманджиев.