Един от основните акционери в ЦСКА Юлиян Инджов е спрял да дава пари за клуба. Бизнесменът продължава да държи 33% от собствеността на „червените“ , но въпреки това от над половин година не участва със свои средства във финансирането, пише „Мач Телеграф“.

През февруари Гриша Ганчев и Юлиан Инджов обявиха, че спират да финансират ЦСКА, като тогава се твърдеше, че клубът е финансово обезпечен до края на сезона. В крайна сметка обаче Ганчев продължи да издържа 31-кратните шампиони и към днешна дата няма индикации той да напуска.

Антон Узунов
72 снимки

Това, че Инджов не помага финансово на ЦСКА, не се отразява на клуба, защото бе подписан отличен договор с роден букмейкър. В момента основният спонсор на „червените“ дава два пъти повече пари, отколкото преди година.

Разбра се и друго. Че в ЦСКА водят преговори с всички играчи, чиито договори с клуба изтичат през лятото. Сред тях са капитанът Юрген Матай и вратарят Густаво Бусато.

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.