От Лудогорец съобщиха, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след утрешния мач с ЦСКА от 16-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 17:15 часа, а вратите на "Хювефарма Арена" ще бъдат отворени два часа по-рано.
 
Ето какво написаха в сайта на "орлите": 
 
"Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. 
 
Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете. 
 
ВАЖНО: ПФК Лудогорец напомня, че съгласно заповед на Министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров се въвежда задължителното използване на зелен сертификат за присъствие на футболните мачове от българското първенство и евротурнирите, за чието притежание ще се проверява стриктно.
Ето кои са трите опции, които означават, че имате зелен сертификат (достатъчно е една от трите да е валидна):
 
Сертификат за завършен цикъл за ваксинация.
Сертификат за преболедували коронавирус (потвърдени случаи с положителен резултат в националния регистър за борба с COVID-19).
Сертификат, който се издава на базата на направен тест. При PCR теста срокът на валидност е 72 часа след получаване на резултата, а при антигенен тест - 48 часа.
 
Цифровият вариант за европейски зелен сертификат може да бъде получен от https://www.his.bg/bg/dgc
 
В неделя и понеделник феновете на Лудогорец могат да си закупят билети от касата на улица "Васил Левски". На същото място в неделя до 16,00 ч. привържениците на десеткратния шампион, които представят входен талон за мача с ЦСКА-София, могат да се тестват безплатно. 
Феновете на ЦСКА-София ще могат да си закупят онлайн билети за мача с Лудогорец на https://tickets.ludogorets.com/. В деня на срещата (понеделник) след 15,00 ч. ще работи и касата на сектор "Гости".
 
За двубоя с ЦСКА-София стадион "Хювефарма Арена" отваря врати в 15:15 ч."