Базата в Панчарево може да бъде отделена от стадион „Българска армия“. Съществува възможност земите край София да бъдат извадени от общия апорт със стадиона, пише „Тема спорт“.

Това ще позволи процесите около Панчарево да се забързат, а не да се чака паралелно развитие по „Армията“. От ЦСКА  са съгласни с направената оценка на базата, която е около 2 милиона лева.

Ръководството има готовност моментално да стартира дейности по Панчарево, стига това да се позволи. Преди това трябва да се уредят някои административни въпроси около статута на базата, но това вероятно ще отнеме не повече от два месеца.

По отношение на Панчарево, ЦСКА планира построяването на хотелска част на мястото на стрелбището. Там ще спят юношите, както и представителният отбор преди двубои в София. Общежитието ще включва ресторант, фитнес зала, басейн и други екстри. Ще се изградят и още 2 терена, с което общата им бройка ще нарасне до 5.

В Панчарево вече бяха налети над 2 милиона лева, а допълнителните инвестиции ще са в размер на 3 милиона. Парите са осигурени изцяло от ръководството.