Аспарух Никодимов взе отношение по поредната треньорска смяна в ЦСКА. Най-успешният клубен треньор на отбора в евротурнирите приветства завръщането на Любослав Пенев. 
 
„За Любо съм, твърдо. И друг път съм имал възможност да кажа, че той е най-добрият вариант за ЦСКА. Стига и ръководството да го подкрепи и да застане зад него. Има двама, които ще бъдат посрещнати винаги добре на „Армията“ - Любо Пенев и Стойчо Младенов. Но Стойчо се отдели напоследък, а и не е първа младост. Аз на практика се отказах на 59 години, той трябва да е на повече. Не е толкова важно, че Любо е българин, а това, че го познавам добре и знам как работи. Знам го още от юношите на ЦСКА, които съм тренирал“, коментира Паро пред Мач Телеграф.
 
„Какво да кажа за Бруно Акрапович? Дадоха му известно време да развие отбора. ЦСКА играеше по-добре през есента. След зимната подготовка нищо не се случи. Не може да паднеш в дербито с Лудогорец след никаква игра и след мача да излезеш и да кажеш, че си бил по-добър. Това си беше голяма негова изцепка. Тогава си помислих, че или е много гузен, или много нахален.
 
Бруно си блъскаше главата в стената с 3-5-2. Залага на тази схема, дори когато се виждаше, че не върви и отборът не може да направи нито едно положение. И тук не е Локо Пловдив да си правиш каквото искаш, в ЦСКА всеки равен или загуба е трагедия. Мен са ме уволнявали след 28 мача без загуба и отстранени отбори в Европа“, откровен бе Никодимов.
 
„Ясно е, че ЦСКА има нужда от пари и затова се стигна до раздялата със Соу и Антов през зимата. Собственикът може да е богат, но никой няма пари за пилеене. В никакъв случай не ги обвинявам, че продадоха най-добрите си играчи. Но и отбор като ЦСКА има нужда от добри дубльори. Сега го гледам това момче Кайседо, но на него му трябва още време, за да свикне. Освен това, той не получава достатъчно подкрепа от играчите зад него, това се вижда“, смята Паро.
 
„Националният ни отбор е огледало на това, което правихме 10-15 години – нищо! Всичко ни се връща! И хората, които управляваха футбола, трябваше да бъдат много по-отговорни, защото футболът не свършва с един мач или един турнир. Те решават за бъдещето, а не за поведението си на терена“, каза още Аспарух Никодимов.