ЦСКА трябваше да назначи човек, който е минал през "Армията", а не някакъв  световно неизвестен сърбин. Това заяви пред "Тема спорт" легендата Аспарух Никодимов по повод назначаването на Милош Крушчич на мястото на Люпко Петрович начело на "червените".

"Ситуацията в клуба е "Пременил се Илия, пак в тия". Политиката ще си е същата, всичко ще си е по стария начин. Така е решило ръководството, да си носят последствията. Някои ходове вече са лесно предвидими. Крушчич много хубаво ги даваше указанията досега, но поне да имаше резултати."

"Сега е Крушчич, после ще вземат някой друг подобен. Явно само ученици на Люпко ще гледаме на пейката. В тази ситуация трябваше да има човек, който е от ЦСКА, който е разпознаваем. Беше логично да се помисли в тази насока."

"Говоря като човек, който е ял попара в ЦСКА и не съм във възторг от това, което се случва. С тези измислени герои отсега е ясно, че отборът няма да стане шампион. Най-хубавото нещо ще е да ме опровергаят, но не вярвам да стане. ЦСКА куца в много отношения. Не може да сменяш постоянно треньорите. Те и футболистите тотално се объркват", заяви Паро и защити генералния мениджър Стойчо Стоилов. 

"По отношение на критиките към Стойчо Стоилов - той не е най-големият виновник. Стоилов е служител. Казват му да търси свободни агенти и ги търси. Какво е виновен, че толкова си могат или че не показват всичко, на което са способни?"

"То е отговорност на треньора да ги тренира и да работи директно с тях. Стоилов води едни, после отива да търси други. Сякаш се вторачиха в него само защото направи две-три изказвания, в които се поизхвърли. Да ограничи изявите си и всичко ще си дойде на мястото."

"Но по отношение на треньора още веднъж ще го кажа - чужденци няма да ни оправят. Това е доказано през годините", заяви недоволната легенда на ЦСКА.