Треньор №1 на ХХ-и век Димитър Пенев коментира по повече от интересен начин предстоящото дерби между ЦСКА и Лудогорец от родната efbet Лига. Пената призова, който е от ЦСКА, да подкрепи "червените", а който е "междинен" - да играе тото и да определи победителя. Същевременно иконата в историята на ЦСКА говори и за треньора Милош Крушич и тези, които му "говорят" за играта и тактиката му.


Срещата е в неделя, 1-и декември, от 18,00 часа и ще може да я гледате на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG ще следи всичко интересно, което се случи на „Българска армия” с текст и богато видеосъдържание.


„Мач като мач. Редовна среща от първенството. Който е от ЦСКА, трябва да даде предимство на ЦСКА. А който е междинен – да играе тото кой ще спечели”, коментира Пенев пред „Тема спорт”.

За Милош Крушчич: „Всеки треньор ще се обиди, ако някой друг говори за играта и тактиката му. Аз знам как съм се чувствал, когато са го правили по мой адрес. Неприятно е за всеки треньор. „Защо не играеш с този, защо не пускаш онзи” и други подобни. Е, кого да пусна - братовчед ти ли? Значи аз да слушам какво говорят другите хора, а моят процент мнение като треньор да изчезне, така ли? Не става. Който е треньор в момента, той знае най-добре и няма нужда и полза да му се дават съвети.”