Защитникът на ЦСКА Пламен Гълъбов сподели, че „червените” ще влязат пределно мотивирани във финала за Купата на България срещу Локомотив Пловдив в сряда. Бранителят бе избран за Играч на мача в анкетата на Gong.bg срещу Славия. Двубоят приключи без победител – 0:0, а Гълъбов бе един от безупречните на терена.

След края на срещата наставникът на тима Милош Крушчич се оплака от натоварената програма, но Гълъбов сподели, че това е нормално за клуб като ЦСКА, който се бори на всички фронтове.

“Първо искам да благодаря на хората, които са гласували за мен. Бих искал обаче, тази награда да я беше получил някой от нашите нападатели, защото искахме да спечелим този мач и да влезем още по-верени във финала за Купата на България”, каза той.

„Аз се чувствах спокоен в този мач, радвам се, че успяхме да запазим нулата отзад. Мисля, че цялата защита се справихме добре. Отборът на Славия беше доста добре групиран. Както видяхте, ние пробвахме с комбинации през крилата, и през центъра, за да пробием, но за жалост не успяхме да реализираме положенията, които създадохме”, допълни Гълъбов.

„Нашата програма е доста сгъстена, затова веднага след мача днес започваме възстановяване. Нашите терапевти ще се погрижат за това да влезем в мача в сряда с тонус. Нищо не можем да направим. Ние сме ЦСКА и е нормално да се борим на два фронта. Трябва да свикваме със сгъстената програма. От нас се изисква да бъдем професионалисти”, продължи бранителят.

„За всеки един мач се готвим професионално. Треньорите ще си свършат своята работа, за да разучат противника и ще ни кажат какво се изисква от нас и какво трябва да направим. Надявам се да влезем пределно мотивирани в сряда”, завърши Пламен Гълъбов.