Изпълнителният директор на ЦСКА - Пламен Марков, поясни, че не мисли за обединение с ЦСКА 1948. Босът на "червените" сам сподели, че "обединението не е толкова далеч от реалността", но сега заяви, че думите му са извадени от контекста.

"Думите ми са извадени от контекста. Медиите вменяват мои думи за обединение между двата ЦСКА. Нищо подобно не съм мислил. Нито съм си представял, че може да стане. Искам да го поясня. Аз бях един от инициаторите за продължаване работата в ЦСКА. Категорично заявявам, че се разграничавам от подобни тиражирани думи, за които отново подчертавам, изобщо не е ставало въпрос", уточни Марков. 

"Отдавна съм избрал кое е истинското ЦСКА. Вече 5 години и половина участвам в управлението на този клуб и никога не е стоял такъв въпрос за обединение с новия клуб." 

"Като ръководство, имахме среща с футболистите. Обяснихме им ситуацията, свързана с функционирането на клуба, така че всичко е спокойно. Надявам се г-н Акрапович, заедно с щаба, да продължи по същия начин работата си и да постигат победи, от които всички се нуждаем." 

"Да, Общо събрание ще има. Какво ще се обсъжда на него не знам, не съм запознат с дневния ред", завърши Марков.