Любопитен е бил разговорът между феновете на ЦСКА и двамата собственици на клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов,. Първо е повдигната темата за евентуално обединение. И запалянковци, и ръководители категорично отсекли, че подаване на ръка на ЦСКА 1948 е невъзможно.

LAP.bg
9 снимки

Най-дискутиран е бил въпросът за новия стадион, информира още агенция Блиц.. Ганчев и Инджов заявили, че очакван оценката за съоръжението и признали, че имат приготвени 22 милиона лева за строежа, но не и повече. Те се надявали въпросната оценка да не бъде по-голяма.

Любопитното е, че ЦСКА отново ще разчита на нови попълнения от чужбина. Както е известно, преди време се появи информация, че „червените“ ще залагат главно на българи. Опитите им обаче да вземат такива ударили на камък – от Славия им поискали 3 милиона за футболист, от Ботев Пловдив 1 милион и от Черно море 2 милиона. При това положение в Борисовата градина решили да се върнат на старата схема – чужденци със статут на свободни футболисти. Ще бъдат вземи четирима или петима нови.