ЦСКА е получил предложение да привлече албански талант от италианската Серия D. Това е 21-годишният Френси Керос, който действа зад нападателя и по дясното крило. Той е бивш юношески национал на своята родина, а е минал и през школата на Интер. 
 
В момента Керос играе в четвъртодивизионния Фанфула, като е записал 15 мача, 3 гола и 1 асистенция преди прекратяването на сезона. В тези срещи е бил използван отдясно на атаката и зад нападателя. Договорът на играча изтича в края на сезона, а интерес към него има и от няколко италиански клуба. Неговата агенция е Buisnes Eleven, която представлява и Стефано Белтраме.
 
Основната част от кариерата на Керос е преминала в юношеските формации на италиански клубове. В периода 2014-2016 г. той е бил в Интер, като носи екипа на тимовете от 15 до 17 г. След това играе в Павия до 17 г. и Комо до 19 г. През сезон 2017/18 за първи път се сблъсква с мъжкия футбол, като е привлечен от елитния малтийски Слиема Уондърърс. Първо прави фурор при юношите с 10 мача и 9 гола и е качен в представителния тим. Записва 17 мача, 1 гол и 1 асистенция в елита, след което се завръща в Италия.
 
На този етап ЦСКА разполага с двама играчи, които действат зад нападателя Белтраме и Тиаго, но португалецът почти сигурно ще бъде продаден след края на сезона./Тема спорт