Бъдещето на младия български бранител Валентин Антов във футболно естество все още не е докрай изяснено за новия сезон. Както е известно, бившият защитник на ЦСКА прекара втората половина от сезона в италианския Болоня, като „рособлу” сега има възможността да откупи футболиста, давайки допълнителни 3 милиона евро на столичния клуб.

ЦСКА вече получи 500 хиляди евро за наема, който отдаде своя футболист в отбора от „Ренато дал’Ара”.

Твърденията на медиите в Емилио-Романя обаче са, че двата клуба продължават да преговарят за крайната сума. Болоня желае да остави при себе си талантливия Антов. Тимът от Апенините желае да изгради централната си зона с бранители между него и Адама Сумаоро, който също игра под наем при италианците от Лил. Френският клуб е склонен да пусне своя футболист срещу два милиона евро.

Медиите в Болоня пишат, че разговорите с ЦСКА са в „ничия земя”, след като от българския клуб искат 3 милиона евро за Валентин Антов, докато Болоня предлага 1,5 в европейска валута.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.