Президентът на Каен Оливие Пикьо коментира пропадналия трансфер на Ясин Баму в ЦСКА. Той не отхвърли възможността мароканският нападател да акостира на "Армията" през януарския трансферен прозорец. Шефът на клуба призна, че "червените" са предложили един милион евро за правата на състезателя.

„ЦСКА се поинтересува от възможността да привлече Баму в понеделник. Разговорите бяха много интензивни. Бяхме предвидили, че може да се случи подобно нещо. Ние бяхме подготвени да действаме и да намерим негов заместник“, коментира Пикьо в интервю за „Ouest-France“.

„Офертата за Ясин пристигна в понеделник – късния следобед. Обсъждахме я с акционерите. Имаше задължение сделката да се финализира преди 23 часа, предвид часовата разлика с България. Офертата беше за около един милион евро. Преговорите бяха неуспешни“, добави президентът на Каен.

„Добрата новина е, че Ясин е един от най-горещите играчи в момента, което ние не мислехме, че ще стане, когато пристигна. Ясин е на 29 години и е нормално да мисли за подобен трансфер, тъй като ЦСКА играе в Лига Европа. Ще имаме разговор с него. Възможно е ЦСКА да се върне за Ясин през зимния трансферен прозорец. Ще видим“, завърши Пикьо.