Старши треньорът на Берое – Николай Киров, ще трябва да избистря състава за първия мач след подновяването на efbet Лига срещу ЦСКА тази неделя (12 февруари) от 14:15 часа.

Белия няма да може да разчита на контузения централен защитник Зария Ламбулич. Той не взе участие в последната контрола на тима с Янтра Габрово, като имаше проблеми още от лагера в Турция и вероятността да се възстанови за мача с „червените“ е малка.

startphoto.bg
12 снимки

Докато за Ламбулич има някаква надежда, то други двама чужденци със сигурност ще са аут. Става сума за последните две нови попълнения – бразилецът Густаво Каскардо и сенегалецът Бубакар Траоре. И двамата имат проблеми с работните визи и те няма да бъдат уредени за старта на пролетния дял в първенството.

В същото време се очаква Калоян Кръстев да играе за Берое срещу ЦСКА, въпреки че е под наем именно от „червените“. Друг играч на столичани – Йоан Бауренски, беше откупен от „заралии“, така че със сигурност ще бъде на разположение на Киров.

Иначе в Стара Загора се очаква до няколко дни да пристигнат още двама нови футболисти. Те ще са французи, които ще играят под наем от втородивизионния Сошо. Става въпрос за централен защитник и атакуващ халф. Те трябваше да се присъединят към отбора още на лагера му в Турция, но отново заради проблеми с визите това не стана.