ЦСКА ще посрещне Ботев Пловдив с нов треньор, макар все още да не е напълно ясно кой е. Той със сигурност ще има трудна задача, защото дори близката история показва, че на новите наставници на “червените” не им върви в дебютната среща.
 
Последните седем треньори на ЦСКА не са започвали с победа - трябва да се върнем назад чак до Бруно Акрапович за успешен дебют, но той пък трябваше да се справи с аматьорския Ботев Ихтиман и спечели с 5:0.
 
Любослав Пенев започна с равенство 1:1 с Лудогорец за Купата на България на 7 април 2021 г. После Стойчо Младенов направи 0:0 с Лиепая в Лигата на конференциите, а Алън Пардю постигна същия резултат срещу Левски в първенството.
 
Саша Илич започна с 0:0 срещу Македония Гьорче Петров в Лигата на конференциите, а Нестор Ел Маестро беше разгромен с 0:4 от Сепси в същия турнир. Стамен Белчев загуби от Ботев Пловдив в дебюта си за Купата на България с 0:1, а Томислав Стипич със същия резултат отстъпи на Лудогорец в efbet Лига.
 
Все пак трябва да се отбележи, че от изброените Стойчо Младенов практически тръгна успешно, защото все пак елиминира Лиепая, макар и след дузпи./"Мач Телеграф"

подкрепя българския спорт