Важна среща се е провела днес относно дербито между Левски и ЦСКА в efbet Лига. Двубоят е на 19-и октомври, а на срещата са присъствали ръководствата на двата клуба, както и представители на СДВР и организираните привърженци на "сините" и "червените". И двата клуба искат да избегнат ексцесии по време на срещата, която ще се играе на Националния стадион "Васил Левски".

Представителите на феновете на двата отбора се обединиха и поеха ангажимент да не бъдат използвани сигнални ракети, на които станахме свидетели в последните няколко срещи между двата отбора.

Ето какво написаха от Левски: 

Левскари,

По инициатива на „ПФК Левски“ днес, 4 октомври, бе организирана среща, свързана с предстоящия на 19 октомври, събота, двубой с „ЦСКА-София“. На нея присъстваха ръководствата на двата клуба, представители на СДВР и на организираните привърженици на „Левски“ и „ЦСКА-София“.

Желанието на всички страни бе мачът на Национален стадион „Васил Левски“ да се превърне във футболен празник и да не се застрашава здравето и живота на присъстващите на трибуните.

Във връзка с това, представителите на организираните привърженици на „Левски“ и „ЦСКА-София“ поеха ангажимент да не бъдат използвани сигнални ракети, на които станахме свидетели в последните няколко срещи между двата отбора.
 

подкрепя българския спорт