От ЦСКА заявиха пред "Тема спорт", че Рафаел Енрике все още не е започнал дори бегови упражнения, тъй като състоянието на коляното му не го позволява. Едва вчера той се върна в тренировъчния процес на "червените", но явно е далеч от завръщането на терена. 

"Енрике трябва да се подложи на определени процедури по пътя към своето възстановяване. Стъпка по стъпка той ще поднови беговите занимания. Нужно е да сме много внимателни с него, не искаме да го рискуваме", коментираха от щаба.

Бразилецът получи травмата в началото на юли по време на лагера в Австрия. Впоследствие се оказа, че проблемът се е усложнил, тъй като се очакваше да е на линия през август. ЦСКА потвърди вчера, че Енрике е претърпял операция.

Пълноценни занимания вече водят вратарят Бусато и левият бек Мазику, които пропуснаха спаринга с Арис (0:2) заради леки травми. Те ще са на разположение за мача с Ботев Враца. Бикел обаче взима участие в около 50% от заниманията наравно с тима и отпада за двубоя. Същото се отнася и за Юрич.