Ротационният нападател в ЦСКА – Тони Уот, не спира да следи всичко, което се случва в родната му Шотландия, и по-точно в елита на островитянския футбол. Нападателят на столичния тим разкритикува яростно мениджъра на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард в Twitter, че не е пуснал Грег Стюарт като титуляр срещу Абърдийн, в чийто мач Рейнджърс направи равенство – 2:2.

Отделно на липсата му на игра, Стюарт остана и неизползвана резерва в сряда вечерта. Бившият нападател на Селтик, който играе в ЦСКА, бе сюрпризиран от решението на мениджъра на Глазгоу Джерард, който не е пуснал в игра 29-годишния шотландец, въпреки че вкара два гола за отбора си срещу Хартс през миналия уикенд.

Същевременно Уот поздрави Селтик за късно извоюваната победа срещу Хамилтън Академикъл на „Селтик Парк” в сряда вечерта.

„Грег Стюарт вкара два гола през уикенда и не му бе даден шанс да преследва нов гол – не разбирам футбола. Селтик 90-ата минута, супер”, написа в Twitter стрелецът на ЦСКА. Тони Уот влезе като резерва при победата с 1:0 за Купата на България при визитата на Арда Кърджали.