Халфът на ЦСКА Рубен Пинто, който изигра последният си мач с червения екип разказа за най-хубавите си моменти в клуба. Португалецът благодари на тима и сподели, че ще продължи да подкрепя отбора.

„Беше удоволствие за мен да бъда в най-големият клуб в България. Искам да пожелая светло бъдеще на тима. Оставам армеец. Ако имам възможност ще гледам всеки мач. Искам да благодаря за всичко. Съжалявам, но във всеки двубой съм давал най-доборто от себе си. Благодаря за всичко“, каза Пинто.

„Съжалявам, че не мога да се сбогувам с феновете. Направих го със съотборниците си. Такъв е животът. Надявам се бъдещето пред клуба да е светло. Аз ще бъда човекът, който ще подкрепя отбора от разстояние. Един от най-хубавите ми моменти беше, когато победихме Лудогорец на четвъртфиналите за Купата на България. Както и мачовете в евротурнирите. Няма да забравя тези моменти. Няма да съм харесван от всички, но по-голямата част от феновете ме подкрепяха. Съжалявам, ако не съм направил нещо по-добре“, добави още португалецът.