Двубоят срещу Ботев Пловдив бе по-специален за един от играчите на ЦСКА - Рубен Пинто. Португалецът записа своя мач №100 с червената фланелка и стана част от историята на клуба.

"Благодаря на всички в тима и на феновете. Още от началото ме подкрепят и мотивират и никога не са казали нещо лошо за мен."

Пинто бе скромен и призна, че за него е чест да бъде избран за вицекапитан от съотборниците си и заяви, че е удоволствие да играе на 200% за отбора.

"Когато си чужденец, е по-трудно да си капитан. За мен капитан трябва да е човек, който говори езика. И аз разбирам български и говоря доста, но разговорите със съдията и съотборниците са различни. Горд съм, защото бях избран за вицекапитан от съотборниците си, това означава много, защото имат доверие в мен", заяви Пинто.

"Когато подпишеш договор за определен период, трябва да го изпълниш. За мен е удоволствие, радвам се, че имат доверие в мен. Винаги давам 200% от себе си, искам да изпълня договора си с клуба. Обичам този клуб, той ми е дал много."

Какво още заяви Пинто пред камерата на DIEMA SPORT можете да видите във видеото.