Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира генералната репетиция на "червените" преди старта на сезона. Отборът му победи с 2:0, но не убеди с играта си. 

"От някои неща съм доволен, от други не съм. Трябва да бъдем по-големи бойци, това днес беше само една контрола. Днес изгубихме много топки, защото имахме твърде голямо желание да дадем последен извеждащ пас. Казах на футболистите, че футболът не се играе така - трябва да подават веднага. Ако продължаваме да играем така, само ще тичаме безполезно. Остават ни 5 дни до началото на шампионата, надявам се, че ще изчистим тези грешки", заяви Илич. 

"И по-рано казах, че ми трябват футболисти, които да правят разликата. Ако не успеем да намерим хората, които са ни нужни, ще играем с тези футболисти, но ако искаме да се борим за трофеи - младите не могат да изнесат мачовете. Ще бъде тежко, но се надявам, че ще доведем определени футболисти." 

"Всички искаме да се класираме за групите, но нека вървим стъпка по стъпка. Първо имаме два предварителни мача и чак след това квалификационни." 

"Свикнах с града, изобщо не ми е проблем. Комуникацията с ръководството върви добре, мен ме интересува най-много да вземем нужните футболисти", завърши специалистът.