Новият треньор на ЦСКА Саша Илич е поискал от ръководството на „червените“ да му осигури четири нови попълнения, за да може тимът му да бъде конкурентноспособен. Сръбският специалист е бил категоричен, че с настоящите играчи столичани няма да могат да гонят поставените високи цели, а именно участие в груповата фаза на Лигата на конференциите и шампионската титла в родния шампионат.

До този момент на стадион „Българска армия“ акостираха само двама нови – младежкия национал Станислав Шопов и сърбина Лазар Туфгеджич. За сметка на това петима се разделиха с клуба – Брадли Мазику, Греъм Кери, Карло Мухар, Томас Лам и Жуниор Нзила.

6 снимки

Очаква се „червените“ да търсят заместник и на голмайстора Жорди Кайседо, който може да бъде продаден, а на „Армията“ ще опитат да се подсилят още с нов ляв бек, централен защитник и халф.

В момента трима централни бранители в лицето на капитана Юрген Матай, Менох Кох и Енес Махмутович са контузени и не могат да проведат пълен тренировъчен процес. С трансфер в тима са свързвани бразилецът Елитон от португалския Ковиля и националът Васил Божиков.

Самият Илич пък не е останал доволен от забавянето на селекцията и сериозните въпросителни около състава, тъй като до началото на новия сезон има по-малко от три седмици.